Logo gemeente SMALLINGERLAND

Eerstvolgende ophaalmoment:

dinsdag 20 april
Restafval

Jaaroverzicht

Geen ophaalgegevens gevonden voor

Je hebt je aangemeld om op het op te laten halen. Bevestig jouw aanmelding via de knop ‘Bevestig’.Wil je een e-mailherinnering ontvangen, geef dan jouw e-mailadres op


Dit verzoek is nog niet goedgekeurd

U gaat het ophaalverzoek voor op datum annuleren


Notificaties

Vul uw e-mailadres in en kies een afvalsoort om notificaties te ontvangen. U ontvangt altijd eerst een link via e-mail waarmee u de aanmelding of wijziging moet bevestigen. Heeft u al eerder notificaties ingesteld dan kunt u deze wijzigen. Wilt u zich afmelden dan kan dat door alle afvalsoorten te deselecteren en op opslaan te klikken

  • plastic
  • papier
  • gft
  • restafval

Gebruik de onderstaande URL voor het toevoegen van de ophaaldagen aan jouw agenda.


Je aanvraag voor een fysieke kalender is succesvol geregistreerd en zal zo spoedig mogelijk verzonden worden.

Dit kan ongeveer 5 werkdagen duren.

Nieuws

Venster sluiten

-

Het is de foto van het nieuws: Waar zijn de onkruidbestrijders

Waar zijn de onkruidbestrijders

26-01-2021
Update 15 april. We zijn aan het borstelen in De Swetten. Daarna gaan we naar De Peppel en De Singels. ...

We zijn aan het borstelen in De Swetten. Daarna gaan we naar De Peppel en De Singels.

Verplaats uw auto als wij in de buurt zijn. Parkeer de auto het liefst op een plek waar we al geweest zijn. De machines kunnen dan goed bij de stoepranden komen. Bedankt voor de medewerking.

LEES MEER

Het is de foto van het nieuws: Is het druk bij het ecostation?

Is het druk bij het ecostation?

09-03-2021
Bel naar medewerker van ecostation De Boeg of het druk is (0512-581733).

Bij mooi weer en zeker in de vakantieperiodes kan het behoorlijk druk zijn bij het ecostation aan De Boeg. Wilt u weten of er een lange rij staat? Bel dan even met onze medwerker in de portiersloge (0512-581733). Scheid uw afval alvast thuis, dit versoepelt de doorgang en zorgt voor minder lange rijen.

LEES MEER

Het is de foto van het nieuws: Kom op een doordeweekse dag naar het ecostation

Kom op een doordeweekse dag naar het ecostation

09-11-2020
De zaterdag is de drukste dag op het ecostation. Op maandag tot en met vrijdag komen er minder bezoeke…

We zijn op doordeweekse dagen 2 uur langer open dan op een zaterdag. Daarom willen wij u vragen  - als het mogelijk is - om op een doordeweekse dag te komen. Bezoekers die door de week niet in de gelegenheid zijn om te komen, hebben dan meer ruimte om hun afval weg te brengen.

Mensen die toch op zaterdag komen moeten rekening houden met een langere wachttijd en met het sluiten van het ecostation. Om 14.45 uur sluiten we het hek. De medewerkers schatten tegen 14.00 uur in welke auto's nog binnen de tijd geholpen kunnen worden. Een wagen van het ecostation rijdt achter de laatste auto die op het terrein kan (zie foto bord op de wagen). Wij willen iedereen vragen om hier respect voor te hebben en geen vervelende discussies aan te gaan.

Wilt u zeker weten dat u uw afval kunt afgeven? Kom dan voor 13.00 uur. Dan is de kans heel groot dat u op tijd het terrein op kunt. Bedankt voor de medewerking.

LEES MEER

Het is de foto van het nieuws: Help voorkomen dat we PMD-zakken laten staan!

Help voorkomen dat we PMD-zakken laten staan!

25-02-2019
Het komt voor dat we de zakken voor Plastic- en Metalen verpakkingen en drankkartons (PMD) moeten late…

Als wij zakken moeten laten staan zit er afval in dat er niet in thuishoort. Soms zitten er stukken tuinstoel, plastic zwembadjes, kleding en zelfs etensresten in. Deze zakken kunnen we niet meenemen omdat ze de rest van de vracht vervuilen. Een afgekeurde vracht kost geld. En we (de gemeente en jij) lopen vergoedingen mis. Een afgekeurde vracht kan al gauw meer dan 5000 euro kosten.

Lees in de  folder wat er allemaal in de PMD-zak mag. Belangrijk is dat het om een verpakking gaat. Een plastic zwembad is een product, het is zeker geen plastic verpakking. Hartelijk dank namens iedereen uit de gemeente. De folder vind je ook op www.smallingerland.nl onder het kopje 'Afval laten ophalen'.

LEES MEER